Historie

Dette er skrevet ud fra hvad der er blevet fortalt fra Robert selv og kunder der er kommet i butikken det meste af deres liv. Butikken startede tilbage i 1942 som is og tobakshandel og på det tidspunkt gik Robert på Vejle banegård og solgte ispinde fra en kasse på maven.

Robert købte butikke sidst i 40’erene og så blev det isen der tog over. Robert drev isbaren i over 35 år og gjorde den kendt i Vejle og omegn. Op igennem 80’erne har der været et par forskellige ejere og helt frem til 1990 bar butikken navnet Polarbar – ude i byen har det dog altid heddet “skal vi ned til Robert og have en is” så ved overtagelsen i 1990 blev butikken omdøbt til Roberts isbar. Derefter er det så gået stærkt med ombygninger indvendig og udvendig, og tiden krævede da også at udvalget af is blev større.
I 1990 havde butikken kun vanille soft-ice og 8 varianter is til gl. dags is, idag laver vi selv al vores is og soft-ice mix i både vanille, jordbær, banan, lakrids og milkshakes lavet på hjemmelavet is kugler

Lars Mathiesen